Arbetar du i ytterligare system utöver ditt Visma? Skulle en integration mellan de olika systemen spara dig massor av dubbelarbete? DataPartner kopplar ihop ditt sidosystem, oavsett vilket du har, med ditt Visma och på sätt spara företaget onödig manuell handpåläggning.

Vilken lösning behöver du?

Har du en webshop?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Vill du få in order/fakturor?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,

Förenkla inköpsprocessen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit,scing elit,scing elit,

Har du ett externt lager?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

En helhetslösning Kring Visma

Till läggsprogram

Konsulting & Utvildning

Rapporter & Mallar

Redovisningstjänster

Här hittar du några av våra Vismaprodukter som vi säljer, implementerar och utbildar er i – för allt från enskild firma till offentlig sektor, från fåmansföretag till organisationer med 10 000-tals medarbetare. Visma ekonomiprogram och ekonomisystem hjälper tiotusentals företag i Sverige att få en enklare vardag. Bland annat genom att erbjuda prisvärda och användarvänliga bokföringsprogram, faktureringsprogram och löneprogram.
VISMA ADMINISTRATION

Sveriges mest köpta ekonomiprogram

Visma Administration 500
Sveriges mest köpta ekonomiprogram med funktioner för bland annat bokföring och fakturering.

Visma Administration 1000
Ett större ekonomiprogram med tidsbesparande funktioner för order, lager och projektredovisning.

Visma Administration 2000
Ett komplett ekonomiprogram som innehåller allt i från bokföringtill offert och inköp.

VISMA BUSINESS

Det smarta, effektiva och flexibla affärssystemet

Visma Business är utvecklat med slutanvändaren i åtanke. Det användarvänliga gränssnittet, ett-klick-filosofin och logiken bakom kulisserna gör Visma Business till ett av de mest populära affärssystemen i Norden. Visma Software levererar installerade och webbaserade affärssystem till små och medelstora bolag i Sverige. Genom sina lokala partners hjälper de kontinuerligt sina kunder att automatiseraoch effektivisera sina arbetsprocesser. Systemet finns i två utföranden, Visma Business Standard och Visma Business Design.

Läs mer om Visma Business på Visma Softwares hemsida

VISMA LÖN

Sveriges mest köpta löneprogram

Visma Lön 100
Det givna valet för dig som har upp till tre anställda. Du får bland annat beräkningarna automatiskt, snygga lönebesked och banklistorna sammanställda.

Visma Lön 300
Passar perfekt för dig som sköter lönerna på ett företag med upp till 20 anställda. Du får ett smidigt löneprogram med många finesser.

Visma Lön 600
Vismas mest heltäckande löneprogram som passar företag som har upp till 200 anställda eller ännu fler.

VISMA TID

Klockren hjälp till bättre betalt

Med Visma Tid får du ett program som säkrar att alla timmar finns på bordet när det är dags att fakturera samt gör det enkelt att ta fram statistik och göra uppföljningar.

Ordning och reda med hjälp av register
Med programmets register får du god ordning på dina medarbetare, kunder, projekt, aktiviteter och resultatenheter. Du väljer själv vilka register som ska användas.

VISMA ANLÄGGNINGSREGISTER

Maskiner, inventarier och fastigheter

Programmet håller reda på värdet på dina anläggningstillgångar, beräknar avskrivningar och producerar färdiga bokföringsunderlag. Du kan också lagra viktiga uppgifter och bilder på företagets tillgångar.

VISMA ANALYS

Fatta rätt beslut för ditt företag

Visma Analys är ett modernt verktyg som hjälper dig att göra nyckeltalsanalys och analysera ditt företags ekonomi för att fatta bättre beslut. Med programmet kan du också göra nyckeltalsanalyser, spåra felaktigheter i bokföringen samt planera och följa upp företagetsverksamhet. För att få överskådlighet är det enkelt att presentera siffrorna i diagram.

Varför ett affärssystem?

LÄS MER

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

ska%cc%88rmavbild-2016-10-28-kl-14-13-01

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERGLasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

LÄS MER

© DataPartner 2016