Effektivisera din vardag med en systemkoppling.

Arbetar du i ytterligare system med vår uppskattade lösning ”XML-Import/Export” eliminerar du manuell felhantering och sparar även tid genom automatiska överföring mellan systemen.

Affärs- och ekonomisystem

I över 20 år har DataPartner levererat ekonomi- och affärssystem till små och medelstora företag. Vi hjälper dig med projektledning, implementering och utbildning och har på så sätt hjälpt tusentals företag att effektivisera sin vardag.

Smarta lösningar

Under alla dessa åren tillsammans med våra kunder så har vi utvecklat en hel del branschspecifika tilläggsprogram. Vi har erfarenhet inom det mesta; från lager, logistik och Formex hela vägen till golfklubbar och föreningar!

Projekt & Specialutvekling

När våra befintliga produkter har inte passat kundens behov så utvecklar vi nya program. DataPartner har både utveckling- och projektresurser för att ta hand om ditt nya projekt!

Ekonomitjänster

Behöver ni hjälp med löpande redovisning, bokslut, deklarationer eller årsredovisning? Allt fler kunder upptäcker fördelarna med att komplettera sitt Visma-användande med våra redovisningstjänster.

Utbildning i ditt Visma.

När vidareutvecklade du ditt företag (personal) i något som är en av de viktigaste delarna i företagets fortsatta utvekling?

LÄS MER

Exempel på några av våra befintliga kopplingar

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

ska%cc%88rmavbild-2016-10-28-kl-14-13-01

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERGLasingoo

favi3

HÖR AV DIG

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

© DataPartner 2016